789
Οι καμήλες του Μπακογιάννη, ο Πάγκαλος της Βάνας, ο Ζαγοράκης και ο Τσάρτας του Τανιμανίδη, ο Φλαμπουράρης και η Βαλαβάνη. Ενα ακόμα τρελό Σαββατοκύριακο | Instagram/Facebook/CreativeProtagon

Τρελό weekend #21

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 4 Σεπτεμβρίου 2017, 11:27
Οι καμήλες του Μπακογιάννη, ο Πάγκαλος της Βάνας, ο Ζαγοράκης και ο Τσάρτας του Τανιμανίδη, ο Φλαμπουράρης και η Βαλαβάνη. Ενα ακόμα τρελό Σαββατοκύριακο
|Instagram/Facebook/CreativeProtagon

Τρελό weekend #21

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 4 Σεπτεμβρίου 2017, 11:27

1. O Αλέκος Φλαμπουράρης είναι ο αφοπλιστικά ειλικρινής του Σαββατοκύριακου. «Δεν αξιοποιήσαμε το πακέτο Γιούνκερ γιατί έχει μια τρομακτική διαδικασία: δεν αρκεί να πεις τι θες να κάνεις, αλλά πρέπει να παρουσιάσεις και το πώς θα το κάνεις – να καταθέσεις business plan» είπε ο κυρ Αλέκος, διατυπώνοντας σε 31 λέξεις τον ορισμό της ανικανότητας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

alekossss
O υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στην τηλεοπτική εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ – παραδόξως χωρίς φρέντο

2. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι ο πιο παπανδρεϊκός του Σαββατοκύριακου. O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει για το άρθρο του Πρωθυπουργού για τον Ανδρέα. Σπεύδοντας να απαντήσει στις επικρίσεις, σπεύδει εμμέσως πλην σαφώς να διεκδικήσει για το κόμμα του τους Πασόκους που χάθηκαν στην πορεία. Καλοφάγωτοι.

3. Η Κατερίνα Παπακώστα είναι η φιλότεχνη του Σαββατοκύριακου. Η βουλευτής της ΝΔ μας ενημέρωσε ότι πήγε στo Ηρώδειο, παρέα με τη θυγατέρα της.

4. Η Ντόρα Μπακογιάννη θυμάται τα 17 της. Ενα από τα πιο περιεκτικά σχόλια για το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

5. Σκηνές από μια ήττα #1. Πλήθος κόσμου πήγε στο «Καραϊσκάκη» για να δει το βράδυ της Κυριακής τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Βέλγιο. Τελικά χάσαμε. Ισως ο υφ. Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης το είχε προβλέψει γι’ αυτό και φόρεσε μαύρα. Ισως πάλι να είναι επειδή το μαύρο αδυνατίζει.

1742063

6. Σκηνές από μια ήττα #2. Ο ατυχής αγώνας της Εθνικής με το Βέλγιο ήταν μια ωραία ευκαιρία για τον ΣΚΑΪ να παντρέψει τα τηλεοπτικά προϊόντα του. Ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στις σουίτες του «Καραϊσκάκη» παρέα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Βασίλη Τσάρτα, τον Γιώργο Καραγκούνη και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Μάλιστα μας ενημέρωσε ότι ψάχνει για επόμενο παίκτη στο «Survivor 2». Να πάρει τον Τσάρτα. Θα αρχίσει να μιλάει και θα βγάζει μονομιάς έξι επεισόδια.

7. Σκηνές από μια ήττα #3. Το «Survivor» που επιμένει. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -που ήταν αθλητική ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, μετά έπαιξε στο «Survivor» του ΣΚΑΪ και τώρα επέστρεψε ως ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ- έκανε την εμφάνισή της στον αγώνα Ελλάδα – Βέλγιο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

valavani1aaa
Βαλαβάνη δημοσιογράφος, Βαλαβάνη τουρίστρια, με διαφορά λίγα 24ωρα. Σούπερ!

Η νεαρή καλλονή-δημοσιογράφος μας ενημέρωσε με αναρτήσεις της στο Instagram πόσο ενθουσιασμένη και πόσο τυχερή είναι που επέστρεψε σε αυτό που αγαπά τόσο πολύ, δηλαδή την ενημέρωση. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε καβαλήσει ένα άλογο στον Αχέροντα και μας έλεγε πάλι πόσο τυχερή είναι.

8. O Kώστας Μπακογιάννης αποκαθηλώνει το Nammos. Σχολιάζοντας τις καμήλες της Μυκόνου ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μάς υπενθύμισε με ανάρτησή του στο faceboook ότι όταν στην περιοχή του είχαν τέτοια ζώα στη Μύκονο έτρωγαν βελανίδια – ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αφού θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πώς φυτρώνουν βελανιδιές στις Κυκλάδες.

9. H εξοδος του Σαββατοκύριακου. Η Βάνα Μπάρμπα διασκέδασε με τον Θόδωρο Πάγκαλο υπό τις μελωδίες του Χρήστου Κυριαζή. Ο οποίος είχε ένα crush νεότερος για τη Βάνα. Αλλά και ποιος δεν είχε;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...