752
Ο Πρωθυπουργός με casual ντύσιμο και μπουφάν Gant | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τρελό weekend #2

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 3 Απριλίου 2017, 09:42
Ο Πρωθυπουργός με casual ντύσιμο και μπουφάν Gant
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τρελό weekend #2

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 3 Απριλίου 2017, 09:42

1. Το πρωταπριλιάτικο ψέμα της Βάλιας Πετούρη και της Θεανώς Φωτίου. Την πλάκα –λέμε τώρα– την ξεκίνησε η βετεράνα παρουσιάστρια της ΕΡΤ, αναγγέλλοντας τα θέματα της εκπομπής «Επτά» που προβάλλεται κάθε Σάββατο μεσημέρι στην ΕΡΤ1, έχω κι εγώ μια γενετική πάθηση και βλέπω ΕΡΤ σαββατιάτικα. Στην εκπομπή της 1ης Απριλίου, λοιπόν, μας είπε ότι το Spiegel γράφει πως η Γερμανία σκοπεύει να επιστρέψει το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα και ότι ο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ έχει πείσει σχετικά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. «Βεβαίως, καταλαβαίνετε ότι αν γίνει συμψηφισμός με το ελληνικό χρέος, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μιλάμε για άλλες εξελίξεις, πολιτικές και οικονομικές» είπε πολύ σοβαρή η Βάλια η Πετούρη και για να τονίσει την αληθοφάνεια, προσέθεσε πως το περιοδικό βγήκε την Παρασκευή, άρα 31 Μαρτίου –το πιάσατε έτσι;

ertpetouri
Η Βάλια Πετούρη (δεξιά) καλωσορίζει στο στούντιο της ΕΡΤ1 την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Μετά είπαν για το κατοχικό δάνειο

Μετά τον λόγο πήρε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και αφού σημείωσε με τσαχπινιά ότι η κυρία Πετούρη έχει την αποκλειστικότητα της «είδησης», είπε να το σοβαρέψει: «Ξέρετε πολύ καλά όλες τις προσπάθειες της κυβέρνησής μας πάνω σε αυτά τα θέματα, αλλά όπως λένε και οι δανειστές μας πολλές φορές, όταν τους προτείνουμε πολλά πράγματα… “too good to be true”, δηλαδή πολύ καλό για να είναι αληθινό»… Αθελά της η Θεανώ είπε πολλές αλήθειες για τη διαπραγμάτευση. Και χωρίς να μιλήσει για γεμιστά που είναι το φόρτε της και πλησιάζει και η εποχή τους.

2. Ο Θωμάς Μαύρος ποζάρει με έναν θαυμαστή του πριν από ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟ. Βέβαια ο συγκεκριμένος θαυμαστής πιθανότατα του είχε αποκρύψει ότι είναι Παναθηναϊκός. Αλλά έτσι είναι τα επίσημα του ΟΑΚΑ, θρύλοι της ΑΕΚ –Θεοί για την ακρίβεια, κατά το «Ποιος, ποιος, ποιος, ο Μαύρος ο Θεός!»– συναντούν παναθηναϊκούς αντιπροέδρους της Νέας Δημοκρατίας.

mavroskostisxa

Αλλωστε τέτοιοι πειρασμοί για να λαϊκίσουμε λίγο, δύσκολα αποφεύγονται ακόμα και αν λέγεσαι Κωστής Χατζηδάκης και είσαι ένας από τους πιο σοβαρούς και μετρημένους ανθρώπους του πολιτικού συστήματος. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, λοιπόν, αφού απόλαυσε τη νίκη του ΠΑΟ, φρόντισε να πει και έναν καλό λόγο για το γήπεδο της ΑΕΚ, διότι ένα γήπεδο πάντα φέρνει ψήφους –και «καίει» μερικά εκατομμύρια, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. «Εύχομαι η ΑΕΚ να αποκτήσει γρήγορα το γήπεδό της. Πήγαινα στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια όταν ήμουν φοιτητής», είπε και μετά ρωτήθηκε για την τροπολογία που περιμένει η Ενωση να περάσει στη Βουλή: «Να έρθει πρώτα στη Βουλή η τροπολογία, να την διαβάσουμε και θα πράξουμε αυτό που πρέπει». Το «αυτό που πρέπει» ήταν κατ’ αρχάς να αναρτήσει και ένα ωραίο tweet με τον Χρήστο Σταϊκούρα (και τον Κώστα Λαλιώτη που διακρίνεται σε δεύτερο πλάνο).

3. Ο Γιάννης Μουζάλας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Συνήθως εκεί βλέπουμε τον Νίκο Παππά αλλά αυτή τη φορά δεν πήγε. Την κυβέρνηση «εκπροσώπησε» ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Είχε σοβαρό λόγο. Με πρωτοβουλία του Πανιωνίου τους παίκτες κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο συνόδευαν προσφυγόπουλα. Και ο υπουργός χειροκρότησε αυτήν την ενέργεια.

mouzalas
Ο υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, χειροκροτά. Οχι τα γκολ του Πανιωνίου αλλά την πρωτοβουλία της ομάδας να αγκαλιάσει τους πρόσφυγες. Ωραίο κασκόλ, παρεμπιπτόντως…

4. Η στιγμή που ο Νίκος Νικολόπουλος αποκτά και αυτός τηλεοπτική εκπομπή, μα φυσικά στο φιλόξενο σε σόουμαν τέτοιου αναστήματος, Epsilon. Η εκπομπή «Το Μαξίμου ακούει;» ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής, φυσικά με αποκαλύψεις για τους επιτήδειους που χτυπούν την Εκκλησία, τους άθεους, την προανακριτική για τον Γιάννο Παπαντωνίου, καταλαβαίνετε… Παραδόξως δεν είπε τόσα πολλά για το «Survivor», απλώς κατήγγειλε την AGB. Μήπως αυτό σημαίνει ότι και αυτό το ριάλιτι σόου έφτασε στο ταβάνι του; Διότι αν δεν ασχολείται ούτε ο Νικολόπουλος. Το Μαξίμου ακούει;

C8bxjQMUwAAWeMG

5. H στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2017. Με νέο γυαλί ηλίου, παντελόνι τζιν και αμάνικο μπουφάν προσήλθε στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Για όσους ενδιαφέρονται, το μπουφάν είναι Gant και κοστίζει 229 ευρώ. Τα γυαλιά είναι τα ίδια με τα περσινά και παραδόξως τόσο καιρό δεν έχει χάσει τη θήκη τους, την οποία κρατά στο δεξί του χέρι.

209357
Ανοιξιάτικος Αλέξης στην Κουμουνδούρου (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)

6. O Κώστας Καραμανλής στο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου. Δίπλα στη φωτογραφία του Ιησού, πιθανότατα σε μια προσπάθεια να μιλήσει.

209440

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...