701
|

Τρελό weekend #11

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 12 Ιουνίου 2017, 10:23

Τρελό weekend #11

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 12 Ιουνίου 2017, 10:23

1. Athens Pride 2017, σκηνή 1η: Μια ομάδα αστυνομικών σε δράση ενάντια στον ρατσισμό και σε μια από κάθε άποψη γενναία απόπειρα να συμμετάσχει στο Athens Pride 2017. Ειρωνεία; Παρά τα συνθήματα, τις φιέστες και τα ευχολόγια για την ανοχή, κάποιοι τύποι -που μάλλον την ανοχή την αντιλαμβάνονται α λα καρτ- αποφάσισαν να εμποδίσουν τους αστυνομικούς να συμμετάσχουν στην πορεία. Για «διακρίσεις στην παρέλαση κατά των διακρίσεων» έκανε λόγο το Ποτάμι, που δεν έχει άδικο.

_dsc80231497135321

2. Athens Pride 2017, σκηνή 2η: Η γνωστή Ελένη Λουκά, με αθλητικό σινιέ καπελάκι και τον κλασικό ενθουσιασμό του ζηλωτή, κρίνει σκόπιμο να συνδέσει δια παντός την Παναγία τη Βρεφοκρατούσα με το ελληνικό κίνημα των ΛΟΑΤΚΙ.

222480
Η Ελένη Λουκά και η Παναγία στο Athens Pride 2017

3. Athens Pride 2017, σκηνή 3η. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος επικεφαλής του μπλοκ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα πολλά μπορεί να συμβαίνουν. Ή ο Ευκλείδης νιώθει πάντα παιδί, άρα και νεολαίος. Ή θέλει σε αυτό τουλάχιστον το σημείο να ενοχλήσει τους ΑΝΕΛ (καθώς στο πανό που κρατάει αλλά δεν διακρίνεται στη φωτογραφία εγώ διάβασα αίτημα για «πολιτικό γάμο τώρα» και τεκνοθεσία). Ή να διαφημίσει το φεστιβάλ τζαζ της Πρέβεζας που γράφει στο μπλουζάκι του.

tsakalotos
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το Σάββατο σto Athens Pride 2017

4. Athens Pride 2017, σκηνή 4η. Ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης δεν το παίζει ούτε νεολαίος, ούτε διαφημίζει φεστιβάλ τζαζ. Συμμετείχε εκτός κομματικών μπλοκ στην πορεία. Και μετά σε συνέντευξή του θυμήθηκε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τα Θρησκευτικά: «Ο Φίλης μπορεί να έφυγε αλλά τα νέα προγράμματα έμειναν κι αυτό είναι το σημαντικό», είπε υπενθυμίζοντας ότι «το σίγουρο είναι ότι τα νέα προγράμματα των Θρησκευτικών, που αποτέλεσαν την αφορμή της αντιπαράθεσης εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου, εφαρμόζονται κανονικά και τον Σεπτέμβριο θα σταλεί στα σχολεία το νέο υλικό για τη διδασκαλία».

10

5. Athens Pride 2017, σκηνή 5η. Αφού έδωσε το σόου της στο Δίστομο και μπήκε στη θέση της από τον Μανώλη Γλέζο, η Ζωή επέστρεψε στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Athens Pride.  Βέβαια η παρουσία της το απόγευμα του Σαββάτου δεν θύμιζε σε τίποτα εκείνες τις γεμάτες μπρίο παρουσίες της τις περασμένες χρονιές. Ισως επειδή τότε ήταν Πρόεδρος της Βουλής και τώρα πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

SyE6xAHC
2017 vs 2015. Αλλο στιλ, άλλο κέφι, ίδια Κωνσταντοπούλου

Μάλλον επειδή ήταν τέτοιο το σοκ από την παρέμβαση του Γλέζου που δεν είχε όρεξη για γέλια. Αλλωστε όπως απέδειξε με αναρτήσεις της στο facebook, δύσκολα μπορεί να το ξεπεράσει. «Ο Μανώλης Γλέζος προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων», έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί η Ζωή…

6. O Γρηγόρης Ψαριανός ενοχλήθηκε από το πρωτοσέλιδο της «Documento». Οχι για τους λόγους που θα περίμενε κανείς.

7. O Αδωνις Γεωργιάδης και ο καλύτερος μουσικός του κόσμου. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο νεοδημοκράτης γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Νίκος Σοφιανός στρίμωξαν κάπου τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο.

8. H Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκε. Και μας ενημέρωσε σχετικά με φωτογραφία της στο Instagram. Να θυμίσω ότι η Δούκισσα παντρεύτηκε τον Δημήτρη Θεοδωρίδη (του Σάββα του Ολυμπιακού), στη Μύκονο. Για τους ληξίαρχους τέτοιων όμορφων στιγμών, είναι ο γάμος που είχαν αναγγείλει με αγγελία στον «Ριζοσπάστη».

❤️

A post shared by Doukissa Nomikou (@dutchesss_) on

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...