632
«My man can»: άντρας έτοιμος για όλα, προκειμένου να δικαιώσει την εκλεκτή της καρδιάς του | ΣΚΑΪ

Πόσα «ζευγαροπαίχνιδα» μπορούμε να αντέξουμε;

«My man can»: άντρας έτοιμος για όλα, προκειμένου να δικαιώσει την εκλεκτή της καρδιάς του
|ΣΚΑΪ

Πόσα «ζευγαροπαίχνιδα» μπορούμε να αντέξουμε;

Μία καλή φίλη, παντρεμένη και η ίδια αλλά με ροπή στην αυτογνωσία, έχει τη δική της θεωρία: κάθε ζευγάρι που είναι πολλά χρόνια μαζί, θυμίζει «δικέφαλο τέρας». Οι άνθρωποι που μετρούν χιλιόμετρα συμβίωσης, έχουν τα ίδια γούστα, τρώνε τα ίδια φαγητά και συνήθως, έχουν τις ίδιες απόψεις.

Αν τύχει να τσακωθείς με έναν από τους δύο και για κακή σου τύχη είναι και το ταίρι του μπροστά, θα σου επιτεθεί κι εκείνο. Σαν σιαμαίο αδερφάκι, που δεν μπορεί να μείνει εκτός καβγά. Αυτή την εποχή λοιπόν, που το βασικό χειμερινό πρόγραμμα της τηλεόρασης μας έχει αποχαιρετήσει, πρόκειται να κάνουν κατάληψη στην τιβί όλα αυτά τα μυθικά πλάσματα που ζουν ανάμεσά μας, τα «δικέφαλα τέρατα».

Με άλλα λόγια, προτού ακόμα συνέλθουμε από τα «ριάλιτι του έρωτα», το «Power of Love» του ΣΚΑΪ και το «Game of Love» του ΑΝΤ1, τα ίδια κανάλια ξαναχτυπούν με «My man can» και «Το ταίρι ξέρει» αντίστοιχα. Εδώ οι ερωτευμένοι αλευρώνονται, τρώνε καυτερές πιπεριές και απαντούν σε αδιάκριτες ερωτήσεις προκειμένου να κερδίσουν «πλούσια δώρα».

Ο ΣΚΑΪ δεν κρατιόταν και έκανε την πρεμιέρα του «My man can» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό την Κυριακή 1η Ιουλίου. Από τη μία τον βλέπουμε με τρόπικαλ βερμούδα να παρουσιάζει κάποια από τα παιχνίδια του «Survivor» που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, κι από την άλλη, – ω τι έκπληξη! – τον βλέπουμε στο στούντιο του καναλιού να προκαλεί τα ζευγάρια σε διάφορες δοκιμασίες.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, «Το ταίρι ξέρει» θα έχει ως οικοδεσπότη τον σόουμαν Τόνι Σφήνο, μαζί με την χαρακτηριστική μαύρη καρέ περούκα του και θα προβάλλεται απέναντι από το ζευγαροπαίχνιδο του ΣΚΑΪ από την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018.

Κι επειδή η ανακύκλωση άρχισε, είδαμε στο «My man can» να διαγωνίζονται και πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» και του ριάλιτι συμβίωσης «Power of Love» του ίδιου καναλιού.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλά και διάφορα και σίγουρα θα δούμε ακόμα περισσότερα όταν με το καλό αρχίσει και το πανομοιότυπο τηλεπαιχνίδι. Ανδρες να επιβεβαιώνουν τον ανδρισμό τους φυσώντας με όλη τους τη δύναμη μέσα σε ποτηράκια γεμισμένα με αλεύρι, ελπίζοντας ότι το φύσημα θα είναι αρκετά δυνατό, ώστε να πεταχτεί από μέσα τους ένα μικρό μπαλάκι.

Αλλά και οι γυναίκες, δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Εφαγαν όσες περισσότερες καυτερές πιπεριές μπορούσαν- αφού πρώτα είχε στοιχηματίσει ο καλός τους, πόσες ακριβώς θα μπορούσαν να καταπιούν, προτού τους ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Δεν λείπουν και δεν θα λείπουν και οι ερωτήσεις σχετικά με τις συνήθειες, ή κάποια άλλα καυτά στοιχεία των ζευγαριών: «ποια είναι η αγαπημένη του γεύση στο παγωτό;» / «Ποια είναι η αγαπημένη της ηρωίδα στο “Sex and the City;” / «Τι ζώδιο είναι η Μαρία;» / «Τι ωροσκόπο έχει ο Θανάσης;» / «Πότε έχει γενέθλια η Νατάσσα;» / «Πόσα αδέρφια-και από τους τρεις γάμους του πατέρα του-έχει ο Παναγιώτης;».

Λες και ξαφνικά ζωντάνεψαν μπροστά μας όλα εκείνα τα τρομακτικά «κοινά προφίλ» που έχουν κάποια ζευγάρια στο Facebook. Αυτά με τα δύο ονόματα, που σου εύχονται με ένα στόμα, μια φωνή, «Sakis-Nadia», «Marina-Michalis» κτλ, κτλ «χρόνια πολλά, καλημέρες, καληνύχτες, καλά Χριστούγεννα, καλές διακοπές, καλή Σαρακοστή». Διχασμένες ψηφιακές προσωπικότητες που δένουν διαδικτυακά τον γάιδαρό τους μπας και τολμήσει και τον γλυκοκοιτάξει κάποιος αδέσμευτος ή αδέσμευτη. Κανονικά, δίπλα στην επιλογή του Facebook «In a relationship with…» (Σε σχέση με τον/την τάδε) θα έπρεπε αντί για καρδούλα, να υπάρχει μια παντόφλα.

Αραγε αν παρακολουθήσει αυτά τα παιχνίδια κάποιος δόλιος single, θα νιώσει ζήλια, ή ανακούφιση που είναι μόνος στον μάταιο τούτο κόσμο; Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που ένα τόσο όμορφο νησί όπως η Μήλος έχει χαρακτηριστεί ως «ζευγαρονήσι» και υπάρχει ο άγραφος νόμος ότι αν είσαι μόνος, καλύτερα να πας κάπου αλλού για να μην μελαγχολήσεις, αυτές οι τηλε-κιβωτοί του Νώε, ένα πράγμα μπορούν να μας διδάξουν: προτού διατυμπανίσεις πόσο καλά ξέρεις «το άλλο σου μισό», καλό θα ήταν να μάθεις απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη τον ίδιο σου τον εαυτό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...