411
| Theo Wargo / getty images

Η στιγμή που ο Τομ Χανκς ερωτεύθηκε τη γυναίκα του

Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου 21 Μαρτίου 2016, 12:34

Η στιγμή που ο Τομ Χανκς ερωτεύθηκε τη γυναίκα του

Στέλλα Αλαφούζου Στέλλα Αλαφούζου 21 Μαρτίου 2016, 12:34

Είναι ερωτευμένος μαζί της από το 1972 όπου την είδε ως γκεστ σταρ σε ρόλο μαζορέτας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Brandy Branch». «Ημουν στο σπίτι μου, μαζί με έναν φίλο μου όταν προβλήθηκε το επεισόδιο της σειράς και θυμάμαι ότι σκέφτηκα “τι χαριτωμένο κορίτσι”», λέει ο 59χρονος Τομ Χανκς για τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον.

Η δήλωση έγινε κατά την πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος αλα ελληνικά 2», στην οποία ο Χανκς και η σύζυγός του είναι συμπαραγωγοί.

Για εκείνον ήταν κάτι σαν έρωτας με την πρώτη ματιά ακόμα κι αν αυτή η ματιά δεν είχε ακριβώς ανταπόκριση μιας και η Γουίλσον δεν τον είχε δει. Παντρεύτηκαν το 1988 και όπως διαβάζω τσακώνονται σπάνια εκτός από τις φορές που είναι μαζί στο αυτοκίνητο και οδηγεί ο Χανκς.

«Οταν οδηγώ, αυτό που λέω πάντα είναι “τώρα μην προβληματίζεις το μικρό σου όμορφο κεφάλι. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καθίσεις εκεί και να αποφασίσεις πού θέλεις να πάμε βόλτα”», λέει ο Χανκς γελώντας.

Μετράω την απόσταση από το 1972 που την είδε για πρώτη φορά ως το 1988 που την παντρεύτηκε. Δεκαέξι χρόνια μέσα στα οποία θα μπορούσαν να έχουν μεσολαβήσει σχέσεις, άλλοι έρωτες κι άλλοι έρωτες, όπως είναι η κανονική ζωή δηλαδή. Δεκαέξι χρόνια μέσα στα οποία κάτι θα μπορούσε να έχει αλλάξει ρότα. Ενας απ’ τους δύο να έχει κάνει μια άλλη επιλογή. Μα κι απ’ την άλλη σκέφτομαι πως ίσως η πρόκληση δεν είναι στα 16 χρόνια πριν από τον γάμο αλλά στα 28 του ως σήμερα έγγαμου βίου τους.

«Πώς το κάνουν αυτό», σκέφτομαι και δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω ερωτηματικό ή θαυμαστικό στην πρότασή μου. Πώς το καταφέρνουν αυτό στο Χόλιγουντ των προκλήσεων και των αντισυμβατικών συμπεριφορών…

Μετράω την απόσταση από το 1972 που την είδε για πρώτη φορά ως το 1988 που την παντρεύτηκε. Δεκαέξι χρόνια μέσα στα οποία θα μπορούσαν να έχουν μεσολαβήσει σχέσεις, άλλοι έρωτες κι άλλοι έρωτες, όπως είναι η κανονική ζωή δηλαδή.

Κοιτάζω μια κοινή τους φωτογραφία δίπλα σε μια απ’ τις πιο παλιές τους. Τα χρόνια του καθενός χωριστά, γραμμένα στα σπασίματα των προσώπων τους. Τα χρόνια και των δυο μαζί, τα χρόνια τους, τα χρόνια του έρωτα, της σχέσης, του γάμου ή απλώς της σύμβασης για κοινή ζωή, της πόρτας που τη νύχτα κλειδώνει την οικογένειά τους δηλαδή, γραμμένα στα μάτια που γελάνε ήρεμα και η ζωή (τους) συνεχίζεται…

Την ερωτεύθηκε πριν από 44 χρόνια και ως σήμερα την πάει βόλτες με το αμάξι. Βόλτες σε κατευθύνσεις που αποφασίζονται εκείνη την κάθε φορά στιγμή. Well done!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...