638
Η Μενεγάκη, ο Κατρούγκαλος, η Μπρούνι και ο Σαρκοζί, ένα μπιμπερό ενός διάσημου μπέμπη και η Γεροβασίλη. Ενα τρελό Σαββατοκύριακο | Instagram/Facebook/Τwitter/CreativeProtagon

Τρελό weekend #28

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 23 Οκτωβρίου 2017, 11:08
Η Μενεγάκη, ο Κατρούγκαλος, η Μπρούνι και ο Σαρκοζί, ένα μπιμπερό ενός διάσημου μπέμπη και η Γεροβασίλη. Ενα τρελό Σαββατοκύριακο
|Instagram/Facebook/Τwitter/CreativeProtagon

Τρελό weekend #28

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 23 Οκτωβρίου 2017, 11:08

1. H εκδρομή του ΣΥΡΙΖΑ εκεί που έκανε ψαροντούφεκο ο Αλέξης Τσίπρας.  Πάνος Σκουρλέτης, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Κατρούγκαλος, Νίκος Φίλης και βεβαίως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας συμμετείχαν στην εκδρομή «μνήμης» που διοργάνωσαν τα ΜΜΕ της Κουμουνδούρου στη Μακρόνησο.

22549964_10210691501583093_1168723645596387644_n

Η εκδρομή χαρακτηρίστηκε από τα συνήθη βαριά λόγια –«η Μακρόνησος αποτελεί ένα σύγχρονο μνημείο ιστορικής μνήμης, απ’ αυτά τα οποία θα πρέπει να μην τα ξεχνάμε, διότι αποτελούν πηγή για να βγάζει ο λαός μας συμπεράσματα», είπε ο κ. Σκουρλέτης- και βεβαίως τις υψωμένες γροθιές που επεδείκνυε ο κ. Ρήγας και όλοι οι άλλοι οι εκδρομείς.

DMwU-jwWkAIYh4b

Φυσικά όλοι θυμούνται ότι προ μηνών ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε επιλέξει τη Μακρόνησο για να ψαρέψει με ψαροντούφεκο. Προφανώς σε ένα ψάρεμα μνήμης.

2. Ο Γιώργος Κατρούγκαλος δεν καταλαβαίνει από εκδρομικό στυλ. Ο αν. υπουργός Εξωτερικών ποζάρει με σακάκι και ποσέτ στην κατά τα άλλα μαρτυρική Μακρόνησο, την οποία χαρακτηρίζει «νέο Παρθενώνα». Υπόσχεται δε «τελική νίκη». Νίκη εναντίον ποιων; Εχουμε πόλεμο και δεν το ξέραμε; Υπουργέ μου όλα καλά; Και πόλεμος με σακάκι και ποσέτ;

3. Η Ολγα Γεροβασίλη δεν πήγε στη Μακρόνησο. Η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης προτίμησε την εκλογική της περιφέρεια και πήγε σε άλλη εκδήλωση μνήμης, στον Καταρράκτη Αρτας.

4. Ούτε η Ελένη Μενεγάκη πήγε στη Μακρόνησο. Η τηλεπαρουσιάστρια έκανε μπάνιο, 22 Οκτωβρίου, στη θάλασσα και είπε να το γνωστοποιήσει στο Instagram.

#eleni … μια τελευταια βουτια #sea #sun #greece

A post shared by @elenimenegaki on

5. H Σία Κοσιώνη ανακαλύπτει μια νέα χρήση για το iPad. Βάζει το μπιμπερό και τη σαλιάρα του νεογέννητου παιδιού της επάνω και το αναρτά στο facebook Κυριακή βράδυ. Εισήλθε και η παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΪ στον υπέροχο κόσμο των φωτογραφιών που υπαινίσσονται παιδί αλλά δεν το δείχνουν στα social media.

6. H Κάρλα Μπρούνι ήρθε στην Αθήνα μαζί με τον καλό της. Εν όψει των δύο συναυλιών της  (απόψε και αύριο) στο «Παλλάς», η γαλλίδα τραγουδίστρια/μοντέλο/πρώην Πρώτη Κυρία έκανε αισθητή την Κυριακή την άφιξή της στη χώρα μας, έχοντας στο πλευρό της τον Νικολά Σαρκοζί. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η κυρία Μπρούνι επισκέφθηκε τον συναυλιακό χώρο, χωρίς όμως τον σύζυγό της, ο οποίος θα πιει έναν καφέ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

22713555_10154980500896299_1377244582511255969_o
Η Κάρλα Μπρούνι μιλάει στα ΜΜΕ. Με τον Σαρκοζί ουδείς ασχολείται

7. Ο Αδωνις Γεωργιάδης φωτογραφήθηκε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συμμετείχε, όπως μας ενημέρωσε, σε εκδήλωση-συζήτηση στο Ψυχικό με θέμα: «Η ατυχής στη χώρα μας παρουσίαση της ατομικής ελευθερίας ως προνόμιο της Αριστεράς». Κατά το ρεπορτάζ, στην ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδιαίτερα «στη σημασία της ηθικής ανύψωσης του κόσμου της Δεξιάς». 

Επίσης φρόντισε να φωτογραφηθεί με τον παρόντα στην εκδήλωση Αντώνη Σαμαρά, σε μια εικονογράφηση μιας ενδεχόμενης στήριξης από τον πρώην Πρωθυπουργό προς το πρόσωπο του θεωρούμενου ως εσωκομματικά ριγμένου τελευταία αντιπροέδρου.

fuux1MWP
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος σε εκδήλωση στο Ψυχικό.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...