730
O Αυτιάς με ένα ακόμη έγγραφο, ο Λοβέρδος με ένα Λαμπραντόρ, ο Αδωνις με έναν άλλον αστέρα των τηλεπωλήσεων, η Σοφία Βεργκάρα στον μαστογράφο και η Ρένα Δούρου μωρό | CreativeProtagon

Τρελό weekend #26

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 9 Οκτωβρίου 2017, 11:58
O Αυτιάς με ένα ακόμη έγγραφο, ο Λοβέρδος με ένα Λαμπραντόρ, ο Αδωνις με έναν άλλον αστέρα των τηλεπωλήσεων, η Σοφία Βεργκάρα στον μαστογράφο και η Ρένα Δούρου μωρό
|CreativeProtagon

Τρελό weekend #26

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 9 Οκτωβρίου 2017, 11:58

1. O αντιπρόεδρος της ΝΔ κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα. Ο Αδωνις Γεωργιάδης συμμαχεί με τον Θεοδόση Ζερβουδάκη (τι θα πει «ποιος Ζερβουδάκης;») για να διαφημίσουν τα σεμινάρια τηλεπωλήσεων. Για όσους ενδιαφέρονται, τα σεμινάρια θα γίνουν στις 21 και 22 Οκτωβρίου και όπως μας ενημέρωσαν οι δάσκαλοι, οι καλύτεροι θα έχουν την τιμή να συμμετέχουν στις εκπομπές τους!

BXSSB68X
Δύο κολοσσοί των τηλεπωλήσεων, ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης

2. O αντιπρόεδρος της ΝΔ κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ένας πολιτικός. Πηγαίνει σε γάμους, σε βαφτίσια και λοιπές εορτές. O Αδωνις Γεωργιάδης πήρε προφανώς άδεια από το κόμμα που είχε στη Νίκαια το 1ο Προσυνέδριο και παρέστη σε μια σειρά κοινωνικών εκδηλώσεων στη Θεσσαλία το Σαββατοκύριακο. Το Σάββατο πήγε σε τσιπουράδικα στον Τύρναβο, επισκέφτηκε το Βελεστίνο, πήγε στην Καστανογιορτή της Καρδίτσας και έπειτα είχε την δύναμη να πάει και στον γάμο «του φίλου μου προέδρου της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου κ. Κατσαρού Χριστοφόρου στη Λάρισα». Την Κυριακή βάφτισε με την Ευγενία Μανωλίδου «τη Σοφία/Μαρία εγγονή του φίλου του Στέργιου Καλόγηρου της Βεργίνας TV στο Μικρό Περιβολάκι Μαγνησίας».

adonistrio
Στον γάμο, στην Καστανογιορτή, στα βαφτίσια. Αντιπρόεδρος που διατίθεται για τελετές και εορτές

3. Η Σοφία Βεργκάρα κάνει αυτό που πρέπει να κάνουν όλες οι γυναίκες. Η διάσημη κολομβιανή ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram μια πολύ χαρούμενη φωτογραφία της με την ίδια να κάνει μαστογραφία. Η 45χρονη καλεί όλες τις γυναίκες να πράξουν το ίδιο. Υποθέτω όχι απαραίτητα φορώντας ρόμπα Ralph Lauren.

You have to do it!!!???? #mammogram ?#medicalimaging women’s imaging.

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

4. O Ανδρέας Λοβέρδος ως φιλόζωος. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης βρέθηκε στο Βουκουρέστι το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ. Και μας έστειλε καλημέρες ποζάροντας με τον Μπρούνο. Οπως μας ενημέρωσε είναι «Λαμπραντόρ-ανιχνευτής, που θα μπορούσε να ήταν και άνθρωπος». 

22221776_1897916243558614_7358961837939720317_n

5. H Ρένα Δούρου υπήρξε μωρό. Με αφορμή τα 43α γενέθλιά της -τα οποία μάλιστα δεν κρύβει, chapeau- η περιφερειάρχης Αττικής δημοσίευσε μια φωτογραφία της από την εποχή που ήταν ακόμη μωράκι και δεν ονειρευόταν να αλλάξει την Ευρώπη παρέα με τον Αλέξη Τσίπρα.

6. Η Ολγα Κεφαλογιάννη δίνει συνέντευξη. Υποθέτω ότι η επιλογή της φωτογραφίας στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη της τομεάρχου Πολιτισμού της ΝΔ στην «Ελευθερία του Τύπου» δεν ήταν δική της. Σε κάθε περίπτωση ο συνδυασμός τίτλου και φωτογραφίας μοιάζει να είναι δάκτυλος μερακλή συντάκτη ύλης.

DLnY3LOW4AIncvI

 

7. Ο Γιώργος Αυτιάς είναι του Ιωάννου. O λαοφιλής δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ φρόντισε να αποκαταστήσει μια μεγάλη παρεξήγηση. Καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα λίστα φοροφυγάδων, σε αυτήν υπήρχε και το όνομα του Γεώργιου Αυτιά.

«Σε αυτή τη λίστα που είχε δοθεί και το 2016, υπήρχε και ένας μακαρίτης που τον έλεγαν Αυτιά Γεώργιο του Δημητρίου. Εγώ είμαι του Ιωάννου… για να δείτε τις συμπτώσεις τι μπορούν να κάνουν. Εκείνος είναι πεθαμένος, εγώ ζωντανός» είπε. Και επέστρεψε η καρδιά μας στη θέση της, γιατί είχαμε μια τεράστια αγωνία.

8. H Κεντροαριστερά συναντά τον λαό. Οι υποψήφιοι για την αρχηγία κατέβηκαν σε δρόμους και πλατείες της περιφέρειας για να δείξουν πόσο κοντά είναι στον μέσο ψηφοφόρο. Είναι και αυτό μια αρχή πάντως.

9. Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν πάει πουθενά. Μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Μόντρεαλ του Καναδά, ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε τον πατροπαράδοτο γύρο του θριάμβου. Δηλαδή χόρεψε ζεϊμπέκικο σε τοπικό κατάστημα της ελληνικής ομογένειας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής χόρεψε και έκανε τούμπες υπό τους ήχους μπουζουκιού και του «Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω»…

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...