1424
Ο Αδωνις στη Μύκονο, η Καϊλή με τον Μπράνσον στη νήσο Νέκερ, ο Κατρούγκαλος με σαγιονάρα στην Πύλο, Κικίλιας και Μπαλατσινού στην Πάτμο και Βαρντάλος στη Σαντορίνη | CreativeProtagon

Τρελό weekend #19

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 14 Αυγούστου 2017, 12:30
Ο Αδωνις στη Μύκονο, η Καϊλή με τον Μπράνσον στη νήσο Νέκερ, ο Κατρούγκαλος με σαγιονάρα στην Πύλο, Κικίλιας και Μπαλατσινού στην Πάτμο και Βαρντάλος στη Σαντορίνη
|CreativeProtagon

Τρελό weekend #19

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 14 Αυγούστου 2017, 12:30

1. Η σουρεαλιστική υπουργική εμφάνιση του Σαββατοκύριακου. Ο κατά κανόνα κομψός ακόμα και όταν πετσοκόβει συντάξεις Γιώργος Κατρούγκαλος εμφανίστηκε σε εορταστική εκδήλωση του Δήμου Πύλου – Νέστορος για τα εγκαίνια έργων ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη (εκλογική του περιφέρεια γαρ). Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών επέλεξε για τη δημόσια εμφάνισή του μπροστά σε ψηφοφόρους και τουρίστες, εκπροσώπους της εκκλησίας και των τοπικών αρχών, να φορέσει σαγιονάρες τις οποίες συνδύασε με ένα άψογο μπεζ κοστούμι, γαλάζιο που κάμισο και μπλε μαντίλι.

1235104_20814828_10212861835315104_879630496_n
Κοστούμι, ποσέ και σαγιονάρα

Το στιλιστικό έγκλημα του αν. υπουργού Εξωτερικών ήρθε να αποκαταστήσει το πάντα πρόθυμο Αθηναϊκό Πρακτορείο που σε ένα εντυπωσιακό τηλεγράφημά του ανέφερε: «Εγκαύματα και στα δύο του πόδια υπέστη εξαιτίας ενός μικρού ατυχήματος ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος. Παρόλα αυτά αυτά όμως δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα του. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία όπου επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων και την Πυροσβεστικη στην Καλαμάτα για να εμψυχώσει και να συγχαρεί τους πυροσβέστες που δίνουν μάχες στα μέτωπα των πυρκαγιών».

Ιδού και η λεπτομέρεια με τα τραυματισμένα πατουσάκια του υπουργού.

20729643_10212492970153577_7774082080799422519_n

Οπως μάθαμε το ατύχημα του κ. Κατρούγκαλου συνέβη στο ξενοδοχείο, στο μπάνιο, όταν αντί να ανοίξει το κρύο νερό άνοιξε, το καυτό. Περαστικά.

2. Ο θρησκευόμενος του Σαββατοκύριακου. Ο πρώην υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε την Ιμβρο και είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Εσπερινός στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο ξωκλήσσι της Υπαπαντής στην Ίμβρο με το Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ. κ. Βαρθολομαίο. Μοναδική εμπειρία ο εορτασμός του δεκαπενταύγουστου μαζί με τους ξεχασμένους Έλληνες της Ίμβρου

A post shared by miltiadisvarvitsiotis (@miltiadisvarvitsiotis) on

3. To πένθος του Σαββατοκύριακου. Η τομεάρχης της ΝΔ και πρώην υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη, μαυροντυμένη, ποζάρει με τον βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο μνημείο για το Ολοκαύτωμα των Ανωγείων από του Ναζί. Την Κυριακή έγιναν οι εκδηλώσεις μνήμης για τα 73 χρόνια της σφαγής.

DHGUyA-XkAAD9c8

 

4. H συνάντηση του Σαββατοκύριακου. Η ευρωβουλευτής της Ελιάς Εύα Καϊλή συναντήθηκε με τον σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον στη νήσο Νέκερ όπου κατά τα φαινόμενα συνεχίζει τις διακοπές της (ή τέλος πάντων τη συμμετοχή της σε ένα φόρουμ). Μια χαρά! 

When you meet legends @richardbranson @kitevc ?Happiest me.. ?? #NeckerIsland #BVI #BlockchainSummit

A post shared by Eva Kaili (@evakaili) on

5. Η Μύκονος μάς φέρνει πιο κοντά #1. Σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση με έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής που όταν δεν ονειρεύεται συμμαχίες κατά της νεοφιλελεύθερης Δεξιάς κάτι καλό κάνει.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουρουμπλής αγκάλιασε την εξαιρετική πρωτοβουλία Safe Water Sports, πίσω από την οποία βρίσκεται μια τραγωδία αλλά και η επιθυμία ενός πατέρα που είχε χάσει το παιδί του, να κάνει κάτι δημιουργικό παρά το ανείπωτο πένθος του. Και αυτή την ενέργεια του υπουργού εξήρε ο κ. Γεωργιάδης.

20842180_1780862818620596_8998635643129589085_n
Γεωργιάδης και Κουρουμπλής παρόντες σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό στη Μύκονο

Γράφει λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης για την κοινή του παρουσία με τον κ. Κουρουμπλή στο Καλό Λιβάδι στη Μύκονο: «Παρευρέθηκα πριν λίγο σε μια συγκλονιστική εκδήλωση. Πριν τρία χρόνια στην παραλία Καλό Λειβάδι στην Μύκονο, ένας δεκάχρονος έχασε άδικα την ζωή του σε ένα θαλάσσιο παιχνίδι. Δεν ήταν ένα απλό δυστύχημα αλλά η εγκληματική αμέλεια που οδήγησε στο θάνατο. Όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε από την είδηση αυτή. Ομως ο πατερας του, ο κ. Πασχαλάκης μπόρεσε να βρει το κουράγιο να μετατρέψει τον πόνο σε κάτι θετικό. Ίδρυσε τον Φορέα Safe Water Sports και σήμερα εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο στην παραλία που σκοτώθηκε ο γιος του.

20729698_1780672698639608_1534473303930974170_n

«Τα παιδιά», συνεχίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο facebook, «ενημερώνονται από ειδικούς για το πως πρέπει να προσέχουν τους κινδύνους που έχουν όλες αυτές οι δραστηριότητες με όλα τα σύγχρονα παιδαγωγικά μέσα και παράλληλα έφτιαξε μία εφαρμογή Safe Water Sports που δωρεάν μπορούμε όλοι να κατεβάσουμε στο κινητό μας, η οποία μας καθοδηγεί σε όλη την Ελλάδα που υπάρχουν αδειοδοτημένες επιχειρήσεις που τηρούν τους κανόνες ασφαλείας για να πηγαίνουμε εκεί με τα παιδιά μας και όχι κάπου που θα κινδυνεύσουν όπως το δικό του. Ένα μεγάλο μπράβο και μπράβο και στην Κυβέρνηση και στον Υπουργό κ. Κουρουμπλή που υπερπηδώντας την γραφειοκρατία το προχώρησε. Ο Δήμος Μυκόνου παρών στην προσπάθεια με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου. Τιμή μου που εκπροσώπησα τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη σε κάτι αληθινά σπουδαίο που μπορεί να σώσει πολλές ζωές».

6. Η Μύκονος μάς φέρνει πιο κοντά #2. Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ήταν και αυτός παρών στην παραπάνω εκδήλωση, συναντήθηκε με τον σπουδαίο εικαστικό Αλέκο Φασιανό στα σοκάκια της Μυκόνου.

Με τον παλιό καλό μου φίλο Αλέκο Φασιανό!#internationalartist #mykonos #alecosfassianos #amphictyonyofancientgreekcities #proud??

A post shared by Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

7. My big, fat Greek Santorini. H Νία Βαρντάλος, σκηνοθέτης του σαχλού αλλά εμπορικότατου «Γάμος α λα Ελληνικά» (My big, fat Greek Wedding), βρέθηκε στη Σαντορίνη και η κόρη της τράβηξε την παραπάνω φωτογραφία.

My daughter took this picture. The flag coming out of my skull feels right. #Santorini #VisitGreece

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos) on

«Η ελληνική σημαία να βγαίνει από το κρανίο μου, είναι σωστό» σημείωσε ως γνήσια ελληνοπούλα της ξενιτιάς.

8. Το νησί της Αποκάλυψης: Βασίλης Κικίλιας + Τζένη Μπαλατσινού =?  Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κάνουν διακοπές στην Πάτμο. Κάποιοι τους είδαν να κάνουν βόλτες μαζί και άλλοι τους φωτογράφησαν να τις κάνουν και πιασμένοι από το χέρι.

vasilisnena

Ακολούθησε το σύνηθες σούσουρο, οι φωτογραφίες έκαναν όπως λέγεται χαρακτηριστικά, «τον γύρο του Διαδικτύου» και έπειτα οι δυο τους μπήκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ως ζευγάρι. Ετσι κάποιοι παρατηρητικοί είδαν ότι τόσο η κυρία Μπαλατσινού όσο και ο κ. Κικίλιας ανήρτησαν στα social media φωτογραφίες από το ίδιο εκκλησάκι στην Πάτμο.

O κ. Κικίλιας:

kikiliasΚαι η κυρία Μπαλατσινού:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...