1010
Καϊλή, Πολάκης, Στεφανίδη, Βαλαβάνη, Χατζηγεωργίου και Κουίκ. Ναι, ήταν ένα ακόμη τρελό Σαββατοκύριακο | CreativeProtagon

Τρελό weekend #18

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 7 Αυγούστου 2017, 12:47
Καϊλή, Πολάκης, Στεφανίδη, Βαλαβάνη, Χατζηγεωργίου και Κουίκ. Ναι, ήταν ένα ακόμη τρελό Σαββατοκύριακο
|CreativeProtagon

Τρελό weekend #18

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 7 Αυγούστου 2017, 12:47

1. Ο Παύλος Πολάκης πολιτικοποιεί τον θρίαμβο της Στεφανίδη. Από το σόου που δίνει καθημερινά -και Κυριακές και αργίες- στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κρατάω αυτό που έκανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής μετά το χρυσό μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου. Ο κ. Πολάκης προέβλεψε «εγκεφαλικά» στη ΝΔ επειδή στο ίδιο βάθρο για το επί κοντώ βρέθηκαν μια Ελληνίδα, μια Βενεζουελάνα και μια Κουβανή! Η δεύτερη που ήταν Αμερικάνα χάλασε το μπολιβαριανό όνειρο του αν. υπουργού Υγείας.

2. Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου επισκιάζει τον θρίαμβο της Στεφανίδη. Γιατί; Γιατί μπορεί! Ο τηλεπαρουσιαστής της ΕΡΤ με το άψογο μαλλί και την άριστη χρήση της ελληνικής γλώσσας, ξεπέρασε τον εαυτό του περιγράφοντας επί μακρόν τόσο την επιτυχία της ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Λονδίνο, όσο και περιμένοντάς την για να δώσει συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση -η Στεφανίδη, όχι ο Χατζηγεωργίου αν και κάποιοι μπερδεύτηκαν.

Βέβαια η σύνδεση της ΕΡΤ με τη μεικτή ζώνη (που η δημόσια τηλεόραση την απλουστεύει σε «μικτή») δεν πέτυχε τη Στεφανίδη αλλά μόνο τον Χατζηγεωργίου να ψάχνει την πρωταθλήτρια. Δεν πειράζει και ο Χατζηγεωργίου αρκεί. Οπως άλλωστε σημείωσε στο twitter ο διευθυντής του «Φως των Σπορ», Γιάννης Φιλέρης:

3. O Δημήτρης Παπαδημούλης θυμώνει με τον Πύρρο Δήμα. Επειδή ο θρύλος των Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε άρθρο στην «Καθημερινή» για τη σημαία και ζει στις ΗΠΑ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε να τον κατατάξει στους «πολιτικούς εξόριστους». Ο Παπαδημούλης…

Δεν θα σταθώ στο ποιος είναι ο Παπαδημούλης και ποιος ο Δήμας. Oύτε θα σταθώ στο ότι εδώ και χρόνια ζει στην ασφάλεια των Βρυξελλών ως χρυσή εφεδρεία της Αριστεράς. Θα σταθώ στα tweets του αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου που έχουν γίνει θρύλος στα social media για την πολιτική τους συνέπεια… Τώρα ας πούμε, συνεχάρη την Κατερίνα Στεφανίδη. Την οποία πέρυσι μετά τον θρίαμβό της στο Ρίο «μάλωνε» η «Αυγή» λέγοντάς της το περίφημο: «Να διαβάζεις Κατερίνα».

4. H Εύα Καϊλή στις Παρθένες Νήσους. Η ευρωβουλευτής της Ελιάς ανήρτησε την Κυριακή στο Instagram φωτογραφία της από τη νήσο Νέκερ στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους όπου προ ημερών βρέθηκε για ένα συνέδριο. Ωραία πράγματα.

5. Η Αντζελίνα Τζολί στην πύλη στον Αδη. Εντάξει δεν συνέβη το Σαββατοκύριακο, αλλά τότε δημοσιοποιήθηκε άρα ως γεγονός του ΣΚ το εγγράφουμε. Η διάσημη Αντζελίνα Τζολί έκανε διακοπές στους Παξούς  -φυσικά με θαλαμηγό- παρέα μάλιστα με τον Κιάνου Ριβς. Και σύμφωνα με το prevezaposto.gr της Πρέβεζας, οι δυο τους έφθασαν «ινκόγκνιτο» στην Πάργα και από εκεί κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα, τον ποταμό που ως γνωστόν κατά την αρχαιότητα οδηγούσε στον Αδη. Ο ιστότοπος μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες με την Αντζελίνα καβάλα στα περίφημα άλογα του Αχέροντα.

680axerontas-640x471
Η Αντζελίνα (η πλάτη της δηλαδή) στη βόλτα προς τον Αχέροντα

Διαβάζουμε από το ρεπορτάζ: «Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί με τη συνοδεία σωματοφυλάκων έφτασαν ινκόγκνιτο με σκάφος στην Πάργα και από εκεί με μισθωμένο όχημα κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα. Η Ατζελίνα Τζολί με δύο από τα παιδιά της που την ακολουθούσαν ανέβηκαν στα άλογα του Αχέροντα και έκαναν την καθιερωμένη βόλτα χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων επισκεπτών, αφού κανένας εκτός των λίγων που γνώριζαν, δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για τους γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ. Καλού κακού όμως ο χώρος που βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός με τα παιδιά της είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει».

6. Η φωτογραφία με μαγιό του Σαββατοκύριακου. Η τηλεπαρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων στον ΣΚΑΪ και παίκτρια του «Survivor» (πάλι του ΣΚΑΪ) είπε να μας θυμίσει την παρουσία της με μια φωτογραφία με μαγιό πάνω σε κότερο. Λειτούργημα η δημοσιογραφία!

Follow the waves… ? _______________________________________________________ Eyewear: @dblanc

A post shared by Evridiki Valavani Official (@evridiki_valavani) on

7. O Τέρενς με εισαγόμενους προσκόπους. Ο υφυπουργός Εξωτερικών περιόδευσε στην Κεφαλλονιά. Και ανάμεσα σε λειτουργίες στον Αγιο Γεράσιμο και αποκαλυπτήρια προτομών συνάντησε στο Αργοστόλι βρετανούς προσκόπους που κάνουν, λέει, διακοπές στο νησί. H φωτογραφία δείχνει ότι αν μη τι άλλο ο Τέρενς Κουίκ είναι πάντα έτοιμος για μια πόζα. Οπως ορίζει άλλωστε και το σύνθημα του προσκοπισμού «Be Prepared» («Εσο έτοιμος»)…

DGdZQczWAAAC1PB
Ο ορισμός του be prepared…

8. O Ακης στην πισίνα (χωρίς φλαμίνγκο). Ο αποφυλακισθείς για λόγους υγείας πρώην υπουργός δροσίζεται στην πισίνα ξενοδοχείου στις Λιβανάτες Φθιώτιδας όπως μας ενημέρωσε το lamiareport.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, που έφαγε θαλασσινά by the pool, συνόδευαν η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, ο γιος τους και η… πεθερά του. Η πεθερά του; Μα οι γιατροί είπαν να σταματήσουμε να τον ταλαιπωρούμε τον άνθρωπο…

akis-pisina-ena
Ο Ακης έτοιμος για μπλουμ

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...