734
| CreativeProtagon

Τρελό weekend #17

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 31 Ιουλίου 2017, 11:00

Τρελό weekend #17

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 31 Ιουλίου 2017, 11:00

1. O γκρινιάρης του Σαββατοκύριακου. O Ευκλείδης Τσακαλώτος στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ο υπουργός Οικονομικών είναι θυμωμένος. Γιατί κάποιοι συνάδελφοί του παίζουν «κατενάτσιο», όπως είπε.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος (Κ) παρίσταται στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Του ΣΥΡΙΖΑ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

2. To κορίτσι του Σαββατοκύριακου. Η Εφη Αχτσιόγλου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Η υπουργός Εργασίας είναι ονειροπόλα.

232588

3. To πατίνι του Σαββατοκύριακου. Η Φαίη Σκορδά του ΑΝΤ1 είπε να κάνει πατίνι και δεν τα κατάφερε. Κρίμα. Αλλά βέβαια διαφημίζει μέσω του Instagram μαγιό. Με το αζημίωτο φυσικά…

Είπα να θυμηθώ τα παλιά με τα rollers μου αλλά δεν τα πολυκαταφερα? Κάντε like κ mention 2 φίλες σας Κ κερδιστε το μαγιο???@judahclub???

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

4. To ξεκατίνιασμα του Σαββατοκύριακου. Στον «Αυτιά» την Κυριακή. Αδωνις Γεωργιάδης εναντίον Εύης Καρακώστα. Για το ποιος είναι πιο πλούσιος, ποιος κάνει παρέα με πλούσιους και ποιος κάνει παρέα με φτωχούς.

Οταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε την κυβέρνηση για την υψηλή φορολογία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ένιωσε την Αριστερά να κλοτσάει μέσα της. Εξεμάνη: «Οσον αφορά αυτά που είπε ο κύριος Αδωνις, φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους τους έχουν έρθει λίγο, λίγο χαμηλότερα».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Γεωργιάδης: «Πρώτα από όλα από ό,τι θυμάμαι είστε πολύ πιο πλούσια από εμένα άρα δεν δέχομαι να μου κάνετε τέτοιες ειρωνείες κυρία Καρακώστα».

Καρακώστα: «Μη με διακόπτετε, μιλώ για την γειτονιά».

Γεωργιάδης: «Είστε πολύ πλουσιότερη εμού και δεν δέχομαι ειρωνεία στην τηλεόραση για την οικονομική μου κατάσταση και τις παρέες μου. Επειδή είστε ζάμπλουτη λοιπόν μπροστά σε μένα, παρακαλώ όχι ειρωνείες. Είστε μία από τους ζάμπλουτους του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικές αιχμές εγώ δεν δέχομαι από κανέναν και δη από ΣΥΡΙΖΑίο. Πάρτε πίσω λοιπόν την ειρωνεία και μιλήστε στον κόσμο για τους φόρους».

Καρακώστα: «Εγώ δεν παραπονέθηκα ποτέ για τους φόρους που πληρώνω».

Γεωργιάδης: «Μια ζάμπλουτη σαν κι εσάς να κάνει σε μένα που δουλεύω από τα 19 μου μαθήματα ταξικής συνείδησης πάει πολύ»

Καρακώστα: «Επειδή η γειτονιά μου ξέρει ποια είμαι…»

Γεωργιάδης: «Κι εγώ ξέρω ποια είστε γι’ αυτό μη με προκαλέσετε περισσότερο. Τα πόθεν έσχες τα διαβάζω εγώ των ανθρώπων»…

Δύο ερωτήσεις: Ποια είναι η γειτονιά της Καρακώστα; Και «κύριος Αδωνις»; «Κύριος Αδωνις;»!

5. Η ανορθογραφία του Σαββατοκύριακου. Ο Παύλος Πολάκης έξαλλος με τις αποκαλύψεις του πρώην συνοδοιπόρου Γιάνη Βαρουφάκη κάνει μια ακόμα οργίλη ανάρτηση στο facebook. Δεν θα σταθώ στα σημεία στίξης, ούτε στην απάντηση του Βαρουφάκη, αυτήν μπορείτε να τη διαβάσετε αλλού. Θα σταθώ σε μια προσβολή που ξεπλένεται μόνο με αίμα. «Γιάννη»; Με δύο «ν»; Είναι δυνατόν να το δεχτεί αυτό ο Γιάνης;

DF7y0KaXYAIJud_

6. Ο γλύκας του Σαββατοκύριακου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τις ομογενείς φοιτήτριες που πρώτευσαν στο διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού για τον Νίκο Καζαντζάκη.

DF7kQw9WsAEHOSY

Ο κ. Παυλόπουλος βρέθηκε στην Κρήτη και στο Ηράκλειο για να παραστεί στις εκδηλώσεις του Ετους Νίκου Καζαντζάκη.

7. Τα συγχαρητήρια του Σαββατοκύριακου. Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη και αυτός τις παίκτριες της Εθνικής Κωφών Γυναικών στο μπάσκετ για την κατάκτηση του χρυσού στην Ολυμπιάδα Κωφών. Αναμένουμε να τις υποδεχτεί στο Μαξίμου και να φορέσει την μπλούζα τους

8. H συνάντηση γιγάντων του Σαββατοκύριακου. Ο Τέρενς Κουίκ, υπουργός της κυβέρνησης, συναντά τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Ο τελευταίος προέβαλε, λέει, το βράδυ του Σαββάτου, το making of της ταινίας για τον Καζαντζάκη παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου.

koyik

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...