988
Αδωνις και Ευγενία, Κωστής και Πόπη, αστέρες των social media αυτό το Σαββατοκύριακο | Instagram/Facebook/CreativeProtagon

Τρελό weekend #15

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 10 Ιουλίου 2017, 01:30
Αδωνις και Ευγενία, Κωστής και Πόπη, αστέρες των social media αυτό το Σαββατοκύριακο
|Instagram/Facebook/CreativeProtagon

Τρελό weekend #15

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 10 Ιουλίου 2017, 01:30

1. Οι διακοπές του αντιπροέδρου. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε βουτιές στην Ερέτρια. Μας ενημέρωσε η σύζυγος του αντιπροέδρου της ΝΔ, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία στο Instagram ανήρτησε μια τσαχπίνικη selfie με τον καλό της.

adonis-

…αλλά και μία του αντιπροέδρου με τον γιο τους, τον Αλκαίο. Μάλιστα η Ευγενία μας ενημέρωσε πως ο μικρούλης χάρηκε επειδή φορούσε τα ίδια καλοκαιρινά ρούχα με τον μπαμπά του. «Ο Αλκαίος ενθουσιάστηκε! “Είμαστε ίδιοι με τον μπαμπά!”»

adonis1-

Το ενδιαφέρον είναι ότι η σύζυγος του αντιπροέδρου φροντίζει να μας ενημερώσει και για τη φίρμα των ρούχων που φοράνε μπαμπάς και γιος, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτρια της φίρμας να ευχαριστήσει για την διαφήμιση – με το αζημίωτο φυσικά…

2. Ο γάμος του αντιπροέδρου. Ο Κωστής Χατζηδάκης, ο έτερος αντιπρόεδρος της ΝΔ, 52 Μαΐων, παντρεύτηκε τελικά! Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Facebook ότι το πήρε το κορίτσι! Ποιο είναι το κορίτσι. Μα η Πόπη! Που μάλλον δεν την ξέρατε. Πάντως ο αντιπρόεδρος δεν την έκανε tag για να τη γνωρίσουμε και μει. Υποσχέθηκε όμως πάρτι τον Σεπτέμβριο.

3. O Νίκος Τόσκας βρίσκει έναν ανέλπιστο -αλλά πολύ καλοντυμένο- σύμμαχο. Μολονότι η αντιπολίτευση χτυπά τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη αλύπητα για τα Εξάρχεια, το Ζεφύρι και τις πυρκαγιές, εκείνος μπορεί να απολαμβάνει τους ύμνους του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη. Ο οποίος τον επισκέφθηκε στο υπουργείο και τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής στις φωτιές που άναψαν στον δήμο του.

Σήμερα πήγα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Αρχηγό της Πυροσβεστικής Αντιστράτηγο Κο Βασίλειο Καπέλιο και φυσικά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Κο Νικόλαο Τόσκα γιατί την τελευταία εβδομάδα άναψαν τέσσερις πυρκαγιές με 7 μποφόρ στο Δήμο Μαραθωνα και οι πυροσβέστες τις έσβησαν σε χρόνο dt. Χωρίς τη βοήθεια τους και την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών, με τόσο αέρα, ο ιστορικός Δήμος του Μαραθώνα θα ήταν ένα αποκαΐδι….!!!! Flambé…που λέει και μια “πρώην” φίλη μου…!!! #amphictyonyofancientgreekcities ?? #marathon ??

A post shared by Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

4. O Πρωθυπουργός βγήκε από το νοσοκομείο. Την Παρασκευή μπήκε, το Σάββατο βγήκε, μια κήλη εξουδετερώθηκε, αλλά ένας μικρός χαμός για το αν το Ευγενίδειο όπου έγινε η επέμβαση είναι κρατικό ή ιδιωτικό δεν αποφεύχθηκε. (Εμείς εδώ στο Protagon για πανεπιστημιακό το ξέρουμε, άρα δημόσιο, άρα…). Πάντως  ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε από το θεραπευτήριο ευδιάθετος, έχοντας στο πλευρό του την όλο και κομψότερη Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα.

228688

5. Οι διακοπές του τερματοφύλακα μετά τα πέναλτι. Ο Κέβιν Τραπ, γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Γερμανίας, με την οποία, όπως διαβάζω κατέκτησε το Κύπελλο Συνομοσπονδιών το περασμένο Σαββατοκύριακο, έκανε διακοπές -έλα, μαντέψτε- στη Μύκονο. Και εκεί γιόρτασε το Σάββατο και τα 27α γενέθλιά του.

19756476_1368322736576629_6089858951354705096_n
Με αυτή τη φωτογραφία στο Facebook ο Τραπ μας ευχαρίστησε για τις ευχές. Τίποτα Κέβιν, εμείς ευχαριστούμε

6. Η Ελένη Πετρουλάκη δείχνει μηριαίους. Ετσι, επειδή μας θυμήθηκε με αυτήν την ανάρτηση Κυριακάτικα στο Instagram, τη θυμήθηκα και εγώ. Κι ας έχει περάσει ένα τέταρτο του αιώνα από τότε που μεσουρανούσε ως εθνική μας γυμνάστρια.

?What’s meant to be … will come your way !!#greece

A post shared by Eleni Petroulaki Ivic (@elenipetroulaki) on

7. O Ντάνος με τον καφέ στο χέρι. Στην πρώτη του δημόσια ανάρτηση μετά τη νίκη του στο «Survivor», ο Γιώργος -Ντάνος- Αγγελόπουλος είπε να μας ευχαριστήσει αναρτώντας μια φωτογραφία στο Instagram κρατώντας έναν φρέντο εσπρέσο.

Καλημέρα και σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου !!!!

A post shared by Official Danos Page (@danos_ga) on

Στο πρώτο οκτάωρο είχε φτάσει τα 110.000 likes. Πού να είχε κάνει και τον σταυρό του δηλαδή.

8. Μια (μη) διασημότητα στην Ψαρού. Η Κένταλ Τζένερ, η κόρη του ολυμπιονίκη δεκαθλητή Μπρους Τζένερ που τώρα είναι η Κέιτλιν Τζένερ, αφικνείται στην Ψαρού, στη Μύκονο. Η Τζένερ είναι της γνωστής οικογενείας, δηλαδή είναι ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν. Ολες θεωρούνται μηδενικά, κατασκευές των social media και της τηλεόρασης. Αλλά όλοι μιλούν για αυτές.

19756587_1357247654352307_8184184627979468748_n

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...