841
Η οικογένεια Ζιντάν με φόντο την Ακρόπολη. Από ψηλά. Για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια | Instagram/EnzoZidane

Τρελό weekend #13

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 26 Ιουνίου 2017, 09:28
Η οικογένεια Ζιντάν με φόντο την Ακρόπολη. Από ψηλά. Για να μην μυρίζουν τα σκουπίδια
|Instagram/EnzoZidane

Τρελό weekend #13

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 26 Ιουνίου 2017, 09:28

1. O Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει ήρωας βουκολικού δράματος. Το στιγμιότυπο από την περιοδεία του προέδρου της ΝΔ και τη συνάντησή του με τους κτηνοτρόφους στην Ελασσόνα έχει κάτι από Εμίρ Κοστουρίτσα, κάτι από σπουδές πολιτικής επικοινωνίας πρώτου έτους και ένα κρυφό μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ.

225975

Δείτε το κάδρο: ο πρόεδρος της ΝΔ συνομιλεί με τους κτηνοτρόφους, μια γκλίτσα είναι όλως τυχαία αφημένη δίπλα του για να τονιστεί το βουκολικό στοιχείο, οι κτηνοτρόφοι με πουκάμισα και σινιέ παπουτσάκι καθισμένοι επάνω σε δεμάτια σανό, άψογα στοιχισμένα σαν σε σχολείο στην ελληνική ύπαιθρο· μια ωραία ιδέα και για sitting σε γάμο στην επαρχία, αλλά όχι για κάτι που θέλει να περάσει ως αυθόρμητη συνάντηση του επόμενου Πρωθυπουργού με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα. Υπάρχει βέβαια και το μήνυμα: σανός, το αγαπημένο έδεσμα των οπαδών αυτής της κυβέρνησης. Ας ελπίσουμε όχι της επόμενης.

Η συνέχεια στην εικονογράφηση των περιπετειών του προέδρου της ΝΔ στην ελληνική ύπαιθρο δόθηκε μέσω twitter από πρόθυμους βουλευτές: τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Σταύρο Καλαφάτη…

…και τον Λευτέρη Αυγενάκη του Ηρακλείου

2. Ο Καμμένος ντύνεται δύτης. Αφού ντύθηκε πιλότος μαχητικού, λοκατζής και υπουργός Αμυνας, τώρα ο Πάνος Καμμένος ντύνεται και δύτης. Την Κυριακή η μιλιταριστική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «Με Αρετή και Τόλμη» έδειξε τα πλάνα από την κατάδυση του προέδρου των Ανεξ. Ελλήνων στο πλαίσιο των ερευνών για το ναυάγιο του «Βασίλισσα Ολγα».

https://www.youtube.com/watch?v=fyF_oWSwXY0

Μια χαρά τα περνά ο κ.Καμμένος. Σήμερα πάντως θα πρέπει να απαντήσει στη Βουλή για τις συνομιλίες του με τον ισοβίτη διακινητή ναρκωτικών Γιαννουσάκη.

Πάντως η εκπομπή άρεσε στον Τέρενς Κουίκ που είπε να κολακέψει ακόμα πιο πολύ τον πρόεδρο του κόμματος που τον έκανε υπουργό.

3. Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανοίγει βεντέτα με τον Δημήτρη Βέττα.

Πώς τον εξύβρισε ο «δειλός» Βέττας; Τον αποκάλεσε… Ταμτάκο της πολιτικής.


“Ο Γεωργιάδης είναι ο Ταμτάκος της πολιτικής… από avgerinosx

Και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απάντησε.

4. Zιζού, come to Greece για να τη βρεις. H φαμίλια του Ζινεντίν Ζιντάν -η μαμά Βερονίκ, οι τέσσερις γιοι και ο μπαμπάς- φωτογραφίζεται με φόντο την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Το πιθανότερο η φωτογραφία να έχει ληφθεί από ταράτσα ξενοδοχείου στο Σύνταγμα. Το βασικό είναι βέβαια η ταράτσα. Οχι μόνο για τη θέα αλλά για να μην φτάνει ως εκεί η δυσωδία από τα σκουπίδια.

??

A post shared by Enzo Zidane (@enzo) on

Tη φωτογραφία ανήρτησε στο Instagram, ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο Εντσο, τον οποίο ο μπαμπάς έχει πάρει μαζί στη δουλειά να μαθαίνει – τον έχει ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Mάλιστα ο Εντσο ανέβασε και μερικές ακόμα από την επίσκεψη των Ζιντάν στην Ακρόπολη.

Untitled
O Ζιζού (τρίτος από αριστερά) και οι άλλοι της φαμίλιας μπροστά στον Παρθενώνα

Αλλά και άλλη μία αυτή τη φορά μόνο με τη μαμά του (άνδρες παιδί μου, κολλημένοι με τις μανάδες τους).

La mama ❤️

A post shared by Enzo Zidane (@enzo) on

6. O Κώστας Ζουράρις λανσάρει καπελάκι. Μετά τα μπλουζάκια, ο υφυπουργός Παιδείας εγκαινιάζει ένα καπελάκι για το καλοκαίρι 2017, περιοδεύοντας στη σεισμόπληκτη Βρισσά στη Λέσβο.

225861

7. Ο δήμαρχος Πάτρας αποδεικνύει ότι η ανεργία μειώνεται. Διότι πέρυσι η πορεία που διοργάνωσε είχε πάει ως την Αθήνα. Ενώ εφέτος ο Κώστας Πελετίδης (του ΚΚΕ και της Πάτρας) ηγήθηκε μιας πορείας μόνο ως τη γέφυρα του Ρίο-Αντίριο. Αρα; Το πρόβλημα φαίνεται ότι βαίνει μειούμενο.

img_13241498400269

Βέβαια κατά την κατάληψη της γέφυρας υπήρξε απίστευτη ταλαιπωρία των οδηγών που έπρεπε να επιστρέψουν στην παλιά, δοκιμασμένη συνταγή του φέρι μποτ. Αλλά μπρος στην καταπολέμηση της ανεργίας τι είναι μια μικρή ταλαιπωρία; Αντε και του χρόνου ως την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...