Αναζήτηση:

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Τζάμπα Σχόλια Άρτεμις Καπούλα Άρτεμις Καπούλα

Μυθικοί ήρωες και Stringless

 • 1
  ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΛΑΙΑ

  Κερδίστε προσκλήσεις: Μια βραδιά με τις Stringless

  Τι είναι οι Stringless; Έξι Στρίγγλες; Μπάντα χωρίς έγχορδα; Έξι γυναίκες που δεν φοράνε στρινγκ;

  Tην πρώτη φορά που άκουσα το όνομά τους σκέφθηκα ότι ένα έξυπνο λογοπαίγνιο, που είναι ικανό να τραβήξει την προσοχή σου, δεν μπορεί παρά να κρύβει κάτι ενδιαφέρον. Η βραδιά στην Αυλαία  μου αποκάλυψε ότι πίσω από το όνομα κρύβονται έξι κορίτσια που, εκτός από το κέφι τους και το πάθος τους για αυτό που κάνουν, διαθέτουν και υπέροχες φωνές.

  Περισσότερα..
 • 2
  BADMINTON

  Θησέας και Αριάδνη

  Η παράσταση αφηγείται την ιστορία του μυθικού ήρωα Θησέα, γιου του βασιλιά Αιγέα και ιδρυτή της Αθήνας. Ο Θησέας, ύστερα από άθλους που εντυπωσιάζουν, (Προκρούστης, Περιφήτης, Σίνης) ταξιδεύει στην Κρήτη και, με τη βοήθεια των Θεών και της όμορφης Αριάδνης, νικάει τον Μινώταυρο. Η πλοκή συναρπάζει: στην περιπέτεια συμμετέχει όλη η ελληνική μυθολογία, ήρωες, θνητοί, υπέροχα αλλά και φοβερά υπερφυσικά όντα και ασφαλώς οι Ολύμπιοι Θεοί. Από άθλο σε άθλο κι από πόλη σε πόλη υφαίνονται πλεκτάνες, μίση, πάθη, αλλά και φιλίες, κωμικά περιστατικά, έρωτες και πάνω απ’ όλα η αγάπη. Στον δρόμο του Θησέα λαχαίνουν μάχες, φουρτούνες και θεϊκές παρεμβάσεις - οι περιπέτειες, για τους αληθινούς ήρωες, δεν τελειώνουν ποτέ!

  Περισσότερα..
 • 3
  ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  Συνομιλήστε με τα ζωντανά βιβλία

  Αυτή η στήλη έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Ζωντανή βιβλιοθήκη τα βιβλία της και αυτή την Κυριακή 31 Μαρτίου, από τις 12:00 ως τις 17:00, σας προτείνει να την ακολουθήσετε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου», στο Ν. Ηράκλειο. Οι επισκέπτες της Ζωντανής Βιβλιοθήκης θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα "ζωντανά βιβλία", να ακούσουν τις ιστορίες τους, να τους κάνουν ερωτήσεις για να μάθουν όσα ίσως φοβόντουσαν να ρωτήσουν και να έρθουν, τελικά, αντιμέτωποι με τις προκαταλήψεις τους.

  Περισσότερα..