Αναζήτηση:

Διαφήμιση

Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ δράσεις Σχόλια Βαγγέλης Γεωργίου Βαγγέλης Γεωργίου

Χριστουγεννιάτικα Bazaar

 • 1
  Christmas Swap Party

  Πάρτυ Ανταλλαγής Χριστουγεννιάτικων ειδών

  Είστε όλοι καλεσμένοι στο πρώτο πάρτυ ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων ειδών και παιχνιδιών για το 2011. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και νιώθετε ότι θέλετε μια ανανέωση; Έχετε βαρεθεί να βλέπετε κάθε χρόνο την ίδια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στον χώρο σας; Θέλετε να αγοράσετε καινούργια στολίδια αλλά δεν μπορείτε; Μην το σκέφτεστε άλλο! Φέρτε όλα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ή ότι άλλο χριστουγεννιάτικο έχετε που δεν το χρειάζεστε και πάρτε ότι σας αρέσει χωρίς περιορισμούς και χωρίς κόστος! Μπορείτε να φέρετε στολίδια, δένδρα, είδη διακόσμησης, (κούπες, πιατέλες, σκουφιά, κασκόλ, γάντια, κάλτσες, χριστουγεννιάτικα cd και dvd) και ότι άλλο μπορεί να σκεφτείτε σε καλή όμως κατάσταση. Ωστόσο επειδή τα Χριστούγεννα είναι κυρίως για τα παιδιά μπορείτε να φέρετε και παιχνίδια τα οποία είτε μπορείτε να ανταλλάξετε είτε θα προσφερθούν σε παιδάκια που εκείνες κυρίως τις ημέρες τα χρειάζονται περισσότερο. Κι επειδή γιορτές χωρίς γλυκίσματα δεν γίνονται, μπορεί ο καθένας να φέρει γλυκά για να τα μοιραστούνε. Επίσης δεν ξεχνάμε και τους μικρούς μας φίλους, για τους οποίος επιφυλάσσονται πολλές και όμορφες εκπλήξεις!

  ΠΟΥ: Πολυχώρος Para Pera, Αχαρνών 61 & Φερρών Αθήνα πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια.
  ΠΟΤΕ: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 12:00 -20:00 μ.μ.

  Πηγή: http://www.parapera.gr

 • 2
  Κέντρο Ζωής

  Xmas Bazaar 2011

  Με αφορμή την 1η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Κατά του AIDS, διοργανώνεται το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο  Bazaar  όπου θα διατίθεται μεγάλη ποικιλία ειδών επώνυμων προϊόντων, εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά σε τιμές κόστους και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους. Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για το θέμα του HIV/AIDS που μας αφορά όλους και ταυτόχρονα η οικονομική ενίσχυση του Κέντρου Ζωής για την σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του.

  ΠΟΥ: Διοχάρους 9, Ιλίσια (πίσω από το Ηilton).
  ΠΟΤΕ: Σάββατο 3 και Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011. Ώρες λειτουργίας : 10 π.μ. –  7 μ.μ.
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 72 57 617 / cfil.bazaar@gmail.com

  Πηγή: http://www.kentrozois.gr

 • 3
  Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

  Διπλό Χριστουγεννιάτικο Βazaar

  Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα οργανώνει τα δύο καθιερωμένα Bazaar και φέτος σε δύο διαφορετικά σημεία. Επιβιβαζόμαστε στο τρένο των ευχών και αναχωρούμε!

  ΠΟΥ: Bazaar και Παιδικά Δρώμενα, Σταθμός μετρό Σύνταγμα
  ΠΟΤΕ: 6-7-8 Δεκεμβρίου 09.00-21.00

  ΠΟΥ: Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κλεισόβης 18. Πειραιάς
  ΠΟΤΕ: 17-18 Δεκεμβρίου 10.00-20.00

 • 4
  Θεσσαλονίκη

  Σαλονικιώτικο Χριστουγεννιάτικο παζάρι

  Mε σκοπό την ενίσχυση σε τρόφιμα, και όχι μόνο, ασθενών οικονομικά οικογενειών της Θεσσαλονίκης οργανώνεται παζάρι στο οποίο θα διατίθενται προϊόντα παντός είδους: Βιβλία, σπιτικά γλυκά, ζαχαρωτά σπιτάκια, ψωμί με προζύμι, Βιολογικό Μέλι, κοσμήματα, κεριά, Χριστουγεννιάτικα ξύλινα παιχνίδια, διάφορα αξεσουάρ• σαπουνάκια,  αρωματικά χώρων κτλ.  Οτιδήποτε δηλαδή που οποιοσδήποτε εθελοντής μπορεί να διαθέσει, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να γιορταστούν σε κάθε οικογένεια,  με αγάπη & χωρίς στέρηση βασικών καταναλωτικών αγαθών.  Τα περισσότερα από τα παραπάνω είδη μπορούν να σταλούν και με αντικαταβολή, σε όλη την Ελλάδα.

  ΠΟΥ: Βενιζέλου 58 - 2ος όροφος- Θεσ/νίκη
  ΠΟΤΕ: 17 & 18 Δεκεμβρίου 2011